Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Προσεχώς σε ενα μπλογκ κοντά σας...


Μα τι γίνεται τελοσπάντων στο "Έκτακτο Παράρτημα" πιάσαμε αράχνες εδώ μέσα λέμε... Ο προηγούμενος μήνας υπήρξε μεταβατικός σε πολλά επίπεδα για τον πολυμήχανο άδονη της μπλογκόσφαιρας που λέγεται Πίκος Απίκος. Μοιραία το μπλόγκινγκ πήρε τον μπούλ- ινγκ αλλά δεν έχει καμία σημασία. Τώρα που κάποια πράγματα μπήκαν σε μια σειρά και υπάρχει ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο μπορώ να αντεπιτεθώ στις ανυποψίαστες μάζες των φιλήσυχων αναγνωστών μου χωρίς κανένα έλεος. Η αλήθεια του πράγματος είναι ότι δεν θα γράψω ποτέ 20 ποστ το μήνα αλλά όλο και κάτι θα κινείται έστω και οριακά πιο συχνά εδώ μέσα...

Ας δούμε λοιπόν τα προσεχώς....


-Έχω παρατήσει το μπλογκολεωφορείο το οποίο αγαπώ πολύ σαν ιδέα οπότε θα προσπαθήσω εφόσον είναι εφικτό να γράφω ένα σχετικό κείμενο κάθε 15 μέρες το αργότερο...Φυσικά κρατάμε και μια πισινή έτσι να βρίσκεται χα,χα,χα!

-Επίσης στις ανυποψίαστες οθόνες σας θα έρθουν σύντομα ένα - δύο ποστ στιγμιοτύπων της νεοελληνικής τρέλας τα οποία αν μη τι άλλο θα σας κάνουν να γελάσετε με την παράνοια της όμορφης χώρας μας για μια ακόμα φορά. Αν μη τι άλλο σιχαίνομαι να γκρινιάζω και να μιζεριάζω οπότε θα σας παρουσιάσω τα εν λόγω γεγονότα όσο πιο χιουμοριστικά μπορώ, λίγο υπομονή...

-Ότι άλλο προκύψει στην πορεία...



Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Tony Jaa (τι ειδικά εφέ και μαλ...ς, ο άνθρωπος δεν παίζεται) τίποτα δεν θα σταματήσει τον Πίκο να μπλογκάρει χα,χα,χα!!!

Λοιπόν απλά δηλώνω ένα "παρών" και αποχωρώ, ελπίζω να κατανέμω το χρόνο μου καλύτερα ώστε να είμαι πιο παραγωγικός ο μπλόγκερ αλλά και πάλι κι αν δεν γίνει έτσι, δε βαριέσαι, οι προθέσεις είναι εκεί τουλάχιστον:)

Καλό μήνα σε όλους!


10 σχόλια:

  1. Μου λείπεις τρομερά Πικουλίνι μου!
    Να είσαι πιο συνεπής σε παρακαλώ στην κάλυψη των αναγκών των πολυπληθών θαυμαστών σου!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό το βιντεάκι με τον Tony!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως σου βγαίνει, Πίκο Απίκο. Εμείς δεν παρεξηγούμε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα...φρόντισε να γράφεις συντομότερα σε παρακαλώ γιατί θα μάθω απ'εξω τα προηγούμενα ποστ τόσες φορές που τα διάβασα θα ερχίσω να τα λέω απ'εξω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα πραγμα που εχει αρχισει να μου λειπει τις τελευταιες εβδομαδες,ειναι οτι δεν εχω χρονο αρκετο,για "blogging".Eιτε ως επισκεπτης,ειτε ως συγγραφεας.
    Τι να κανουμε βρε πικο,ειναι που ειμαστε πολυασχολοι ανθρωποι,και γι αυτο εχουμε ψιλοαραχνιασει.
    Δηλωνω και γω το παρον,για να μη νομιζεις οτι σε ξεχναμε κιολας;)
    Την καλησπερα μου,και καλο Σαβ/κο σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @seaina

    Όλο και κάτι θα γράψω που θα πάει...

    @ενεσούλα

    Tώρα αν πω ότι θα είμαι συνεπής θα πω μεγάλη κουβέντα οπότε θα πω απλά θα το παλέψω γιατί μου έλειψε το γράψιμο:)

    @decoding

    Ξεκίνησα για Jackie Chan αλλά είπα να βάλω τον Tony Jaa που είναι απλά άπαιχτος και σχετικά άγνωστος να το προβάλλουμε το παλικάρι, αξίζει λέμε:)

    @σοφία

    Πόσο με νιώθεις...:)

    @Mpoumpoula

    Καλώστην! Από ότι κατάλαβα συχνάζεις καιρό εδώ αλλά δεν είχες εκδηλωθεί:) Μπήκες κι εσύ στη λίστα των λινκς αλλά ακόμα πιο σημαντικό στο μπλογκολεωφορείο! Θα αργήσει η σειρά σου βέβαια αλλά ΟΚ, κάποια στιγμή θα μπεις κι εσύ μέσα.

    @Armia

    Πλακώσαμε όλοι οι business men και οι business women εδώ μέσα και δεν προλαβαίνουμε να μπλογκάρουμε λέμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αγχώνεσαι! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας τα λες καλά Πίκο... κάθε 15; Ελπίζω να συμπέσει η συγγραφή του άρθρου σου με την δεκαπενθήμερη μισθοδοσία μου... ξέρεις, διπλή χαρά... χο χο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε αμάν! το είχα ξεχάσει το μπλογκολεωφορείο!!! Εμ βέβαια! Έτσι αραιά και που που βλογάρω τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή