Κυριακή 5 Αυγούστου 2007

Ας μην πούμε αντίο, ας πούμε εις το επανιδείν... Καλές διακοπές σε όλους!

Κυριακή βράδυ... Είμαι μόνος στο σπίτι και έχω ετοιμάσει λίγα πράγματα για την αυριανή αναχώρηση. Αύριο φεύγω για διακοπές. Άνοιξα τον υπολογιστή για τελευταία φορά και γράφοντας αυτές τις γραμμές σκέφτομαι πόσο απροσδόκητα άλλαξε ο προγραμματισμός της χρονιάς μου το Φεβρουάριο. Άραγε μου βγήκε σε καλό ή κακό... Η απάντηση είναι πιο πολύπλοκη από όσο φαντάζεται κανείς. Δεν θα μιλήσω ειδικά, δεν είναι ο στόχος μου αυτός. Ήθελα απλά να γράψω κάτι ή μάλλον να καταθέσω ένα κομμάτι της ψυχής μου μέσα από τη μουσική. Να αφήσω πίσω αυτά που με προβληματίζουν, να ξορκίσω τις ανασφάλειες μου για να απολαύσω τις διακοπές μου αμέριμνος και απερίσπαστος. Αντί να σας βάλω τραγούδια που έχετε χιλιοακούσει είπα να πρωτοτυπήσω και να βάλω τέσσερα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών "Σιωπηλός Λόφος" (Silent Hill). Για κάποιο λόγο λατρεύω τα συγκεκριμένα κομμάτια και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας, ποτέ δεν ξέρετε μπορεί να σας αρέσει και κάποιο. Ενημερωτικά, ο συνθέτης ονομάζεται Akira Yamaoka και η κοπέλα που τραγουδάει λέγεται Mary Elizabeth McGlynn και δεν είναι τραγουδίστρια(απίστευτο με τέτοια φωνάρα!) αλλά ηθοποιός με μικρούς ρόλους σε ταινίες ενώ βγάζει το ψωμί της κάνοντας κυρίως φωνές σε καρτούν και βιντεοπαιχνίδια.

Οι εικόνες δεν έχουν σημασία για κάποιον που δεν έχει παίξει τα παιχνίδια(σ.σ. μην κοιτάτε εμένα εγώ τα έχω "λιώσει" μετά συγχωρήσεως χα,χα,χα όπως και πολλά άλλα άλλωστε, τρομάρα μου...) και δεν είναι και ότι καλύτερο(οι εικόνες στα βιντεάκια γιατί τα παιχνίδια είναι κορυφή χε,χε,χε)... Αξία έχει μόνο η μουσική... κλείνω τα μάτια και ταξιδεύω στα μονοπάτια της ψυχής μου για μια ακόμα φορά...




"Room of Angels"






"You are not here"






"Theme of Laura"




"Promise"


Αρκετά όμως με τις επικές - και να πούμε και του στραβού το δίκιο ψιλομελαγχολικές χα,χα,χα- αμπελοφιλοσοφίες, από αύριο διακοπές, ώρα για διασκέδαση και τρελές ξάπλες!

Τα λέμε πάλι σε 10-15 μέρες, ίσως λιγότερο, ίσως περισσότερο...

Όπως και να έχει να περνάτε όλοι καλά!



11 σχόλια:

  1. Πικουλι καλα να περασεις στις διακοπες σου!Ευχομαι να ξεκουραστεις και να επιστρεψεις γεματος δυναμεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να περάσεις! Καλά μπάνια και καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπίκε πολυγράφοντα γκεημόβιε άνθρωπε, φαντασιόβιε και δαστημικέ συν-βλογκερίδη μας, ρε τι στο κερατο γμτ ;
    Που θα πάς να ερθω λέμε, δε μπορώ, ο μυαλός ειναι ακόμα διακοπάς...

    Αντε πέρνα καλά
    κι όταν έρθεις δεν ανησυχώ,
    θα έχεις υλικό
    μάυρα τα κορμιά
    και νεο θηλυκό
    όλα τα καλά
    και πάνω ηθικό
    γράψε μας τα νέα
    και όλα τα ωραία
    μένουμε εδώ
    και δεν ανησυχώ
    πιες και παραπάνω
    εγω δεν οδηγώ

    αντε καλαμπάνιαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "you are not here"
    άντε, πότε θα γυρίσεις;;;
    μου έλειψες!
    φιλάκια και ελπίζω να περνάς τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλές διακοπές! Και πρόσεχε με το ψαροντούφεκο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άντε, καλέ, γύρνα!
    έχουμε εκλογές και... πολιτεύεσαι!!!
    Ανάκληση της άδειας!
    Για πληροφορίες, στον Τζονάκο!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Agorimou,

    To kserw ligo kathisterimena ma...
    ...euxomai pragmatika na eixes/exeis iperoxes diakopes! Na ksekourastis aderfe mou giati den paleuetai diaforetika, ksereis esi paralia, thalassa, kafedaki kai o,ti allo prokipsi-->kalws na prokipsi...
    ..tha perimenw neasou...
    Tin agapimou,
    Laikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά μπας και να λείπω συχνότερα... θα το κάνω σαν κάτι ξεπεσμένες ροκ μπάντες που διαλύονται γιατί βαριούνται και μετά ξαναενώνονται μετά από χρόνια να βγάλουν κανένα φράγκο από τους νοσταλγούς του παρελθόντος:)Εδώ κοίτα κατακαλόκαιρο και σχολίασαν ως και δύο καινούριοι αναγνώστες...πρέπει να ήταν πολύ απελπισμένοι για να καταλήξουν εδώ χα,χα,χα! Όπως και να έχει ευχαριστώ!

    Λίγα σχόλια να ξεμουδιάσω ο μπλόγκερ:

    @armia
    Όπως βλέπεις είμαι πλέον πίσω στις επάλξεις. Μέλι έχεις ρε παιδί μου και δεν μπορώ να μείνω μακριά σου? Καλές διακοπές και σε εσένα!

    @σοφία
    Ανταποδίδω με μπόλικη αγάπη και μηδενικές φωτογραφίες... Α, όλα κι όλα οι άπαιχτες φωτο είναι δική σου ειδικότητα και ως γνωστόν εγώ δεν μπαίνω σε ξένα χωράφια:)

    @tzonakos
    Ως γνωστός τεμπέλης δεν έκανα ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρεις ή τουλάχιστον όχι στην ενδεδειγμένη δοσολογία:) Δε βαριέσαι η σκέψη μετράει χα,χα,χα

    @ενεσούλα
    Αχόρταγο μπλογκοταίρι μου γύρισα για να μην παραπονιέσαι:)Για να είμαι στο κλίμα των ημερών "γύρισα με ανανεωμένη την μπλογκοεντολή να μείνω ο ίδιος και να εξαντλώ τους αναγνώστες μου με μεγάλα σε έκταση ποστ". Και αυτό είναι δέσμευση χα,χα,χα!!!

    @arammos

    Καλώστον! Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ψάχνω για ένα από τα καμάκια του ψαροντούφεκου...Πάλι κάποιος λουόμενος θα την πλήρωσε....ας σφυρίξω αδιάφορα...εξάλλου σε αυτή τη χώρα ποιος θα με πιάσει... οι αγροφύλακες? Α,χα,χα,χα! Τα λέμε σύντομα φίλε!

    @μαρία κ. -π.

    Επί της ουσίας οι βουτιές ποτέ δεν σταματάνε είτε πρόκειται για παπάρα στην χωριάτικη είτε για βουτιές στη θάλασσα. Απλά αραιώνουν:) Ευχαριστώ για τις ευχές και ανέμενε την επίσκεψη μου στο μπλογκ σου τις επόμενες μέρες (αυτό ήταν προειδοποίηση να προετοιμαστείς ψυχολογικά παρεπιπτόντως χε,χεχε)

    @Laikos

    Αδερφέ μου τα κάναμε λίγο σκατά αυτό το καλοκαίρι και δεν βρεθήκαμε αλλά κι εσύ εδώ που τα λέμε ακατούρητος ήρθες, ακατούρητος έφυγες αν με εννοείς:)

    Καλή δύναμη Λέο και έννοια σου, καλά να μαστε έχουμε μπόλικα καλοκαίρια μπροστά μας να βρεθούμε
    και να περάσουμε καλά!

    ΟΚ, ΟΚ ορθογραφικά λάθη στο μίνιμουμ, διαθέση στο μάξιμουμ και καμία κράμπα στα δάχτυλα από την πληκτρολόγηση των σχολίων. Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να μπλογκάρω ανελέητα και πάλι:)

    Τι να πω καλή μπλογκική περίοδο σε όλους χα,χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο πικος γυρισε....
    στο σπιτι μου αυτο ειναι η ειδηση της ημερας.κανε μας τωρα κι ενα απο τα γνωστα σου ποστ (απαιτω διπλασια εκταση απ'οτι συνηθως μιας και ελλειπες καιρο) να μας στειλεις ολους.

    παντως περα απο την πλακα χαιρομαι που γυρισες.τελειωσα το blog σου καιδιψαω για νεο υλικο.ελπιζω να περασες καλα να ξεκουραστηκες και να γυρισες ανανεωμενος και ολο δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή