Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Τρόμος στα ράφια των DVD Clubs, για γέλια και για κλάματα...



Δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένω έχει ένα DVD Club. Αναπόφευκτο είναι τόσες και τόσες φορές να διαβώ το κατώφλι του και να μπω μέσα. Και καλά αν υπάρχει κάποια ταινία που περιμένεις ή που γνωρίζεις έχει καλώς. Πολλές φορές όμως παρατηρώ με απλανές βλέμμα (αυτό θα πει ποιητική διάθεση της πλάκας θα μπορούσε πάντως να είναι και χειρότερα τα πράγματα, αν το βλέμμα ήταν αλλήθωρο ας πούμε χε,χε,χε) τα ράφια και χαζεύω τα εξώφυλλα των DVD ψάχνοντας για κάποιο διαμαντάκι ή απλά για να αλιεύσω τον πιο ηλίθιο τίτλο και το πιο ηλίθιο εξώφυλλο. Αν κάτι μου τραβήξει την προσοχή μπορεί να το τολμήσω και να γυρίσω και το κουτί της ταινίας από την πίσω πλευρά για να δω τη "συγκλονιστική" ομολογουμένως περίληψη της ταινίας. Αυτή η τελευταία ενέργεια πιθανώς προοδευτικά να ρίχνει και το IQ μου(με βλέπω στα 35 μου να κοιτάω τον καθρέφτη και να λέω "ποιος είναι ο κύριος?" έτσι που το πάω, χαχαχα) μιας και όλα είναι τόσο μα τόσο γελοία και προβλέψιμα.



"Άντε μεγάλε τελείωνε έχουμε και δουλειές!"


Ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτές τις παρανοϊκές υποθέσεις ταινιών τρόμου που δεν είδα ποτέ αλλά μου χάρισαν άφθονο γέλιο (τρομάρα μου) είπα να παραθέσω κι εγώ ενδεικτικά κάποιες περιλήψεις φανταστικών ταινιών τρόμου που κατέβασε η εντυπωσιακά εμπνευσμένη κούτρα μου (κοινώς στις βλακείες είμαι πρώτος, χαχαχα). Για να δούμε τι θα δούμε...

Τίτλος : Η πάπια της κολάσεως

"Μετά από τον άδικο χαμό της οικογένειας της στα χέρια ενός παρανοϊκού δολοφόνου η Μαρία Μέλκεμπεργκ (σ.σ. της γνωστής οικογένειας των Μελκεμπεργκέων) αποφασίζει να πάει στο εγκαταλελειμένο σπίτι του προ προ πάππου της για να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά (σ.σ. τι πιο φυσιολογικό άλλωστε...). Ο Μανιακός δολοφόνος με την πάπια έχει όμως άλλα σχέδια για αυτήν... (σ.σ. μπορεί να είναι δολοφόνος αλλά η ακράτεια, ακράτεια...)"

Τίτλος: Cannibal strings

"Οι πυρηνικές δοκιμές στην έρημο του Μεξικό (σ.σ. απορώ πως υπάρχει ακόμα το Μεξικό με τόσες πυρηνικές δοκιμές που έχουν γίνει στις ερήμους του...) έγιναν πριν μια δεκαετία. Η Λόρι με τον άντρα της τον Μπιλ (όλο κάτι τέτοια ονόματα έχουν οι χαρακτήρες σε ταινίες τρόμου, μάλλον για να μην κουράζονται οι σεναριογράφοι και γράφουν πολύ...) μετακομίζουν μαζί με τα δύο τους παιδιά σε μια μικρή επαρχιακή πόλη αναζητώντας μια καλύτερη ζωή μακριά από τη μεγαλούπολη. Και όντως θα είναι καλύτερη η ζωή όχι όμως για αυτούς αλλά για τους μεταλλαγμένους gay κανίβαλους που μένουν τώρα εκεί (σ.σ. μου αρέσει σε κάθε ταινία ένα ατύχημα τους μεταμορφώνει όλους σε αιμοδιψή τέρατα. Αν τους μεταμόρφωνε όλους σε εφοριακούς, δικηγόρους ή πολιτικούς εκεί να δεις τρόμο...)"

Τίτλος: Μην κατουράς στο πηγάδι - Η κατάρα

"Σε ένα μικρό χωριό της Ιαπωνίας ένα κοριτσάκι πέφτει μέσα στο πηγάδι που πήγε να κατουρήσει. Η οικογένεια του συνετριμένη από το γεγονός αποφασίζει μετά από χρόνια να υιοθετήσει ένα άλλο παιδάκι από την Ευρώπη (έτσι για αλλαγή παραστάσεων ρε αδερφέ...). Το γιαπωνεζάκι όμως επιστρέφει ως εκδικητικό νήπιο-πνεύμα για να εκδικηθεί τους γονείς και όλους όσους αποπειράθηκαν να κατουρήσουν στο πηγάδι (σ.σ. τι διάολο δεν έχουν τουαλέτες). Η μικρή ευρωπαία είναι η μόνη που μπορεί να το σταματήσει μιας και είναι η μόνη που δεν έχει κατουρήσει στο πηγάδι (σ.σ. αυτό θα πει κρατάω χαρακτήρα), βλέπετε φοράει Pumpers ακόμα. Θα τα καταφέρει...? (έλα μου ντε)


Τίτλος: Ζομπι με σομπρέρος εναντίον παπα λυκάνθρωπου - Η τελική αναμέτρηση

"Ένας κομήτης πέφτει στη γη και εκπέμπει μια έντονη ακτινοβολία. Ως αποτέλεσμα οι νεκροί του νεκροταφείου της μικρής πόλης του Σαν Πάμπλο μεταμορφώνονται σε ζόμπι και κατευθύνονται πεινασμένοι προς την μικρή πόλη(σ.σ. τόσα χρόνια αδράνειας στον τάφο πιάστηκαν και είπαν να κάνουν ένα περίπατο και να φάνε κανένα σνακ, κακό είναι?). Ένας άνθρωπος μόνο μπορεί να τους "βαρυστομαχιάσει", ο παπα Τσάκαλο χουάν ντε φαρία, ο ιερέας της ενορίας που το πρωί λειτουργεί στο ναό του και το βράδυ γίνεται λυκάνθρωπος (γιατί ως γνωστόν ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά χρειάζονται και κάποια χόμπι...)"

Θα σταματήσω τώρα πριν ο εγκέφαλός μου υπερθερμανθεί υπερβολικά από την τόση βλακεία(οοουυυπππςς πολύ αργά...).

Θα είχε ενδιαφέρον να δω στα σχόλια σας και τη δική σας φανταστική ταινία τρόμου με την σύντομη περίληψή της. Έτσι για να γελάσουμε βρε αδερφέ...

Να είστε όλοι καλά!

17 σχόλια:

  1. νομίζω ότι αξίζει να δώσουμε και άλλους τίτλους "καίω το κεφάλι μου και χωρίς ναρκωτικά" όπως, "Τα ζόμπι είναι χορτοφάγα" (να και η οικολογική συνείδηση των ζόμπι), "το πράγμα" (τι ακριβώς εννοεί?) και δεν μιλάμε για το THE THING ούτε για το IT, "το ασανσέρ του τρόμου" (μάλλον δεν το κάνανε ποτέ service), "ο σκύλος από την κόλαση" (αν θες μη πας βόλτα τον σκύλο σου...βόλτα?) and many more....ΒURN ΒΑΒΥ ΒUΡΝ MOVIES INFERNO....(disco 70s song)....και τελειώνοντας γιατί να μην μπορώ να κάνω και εγώ μια ταινία...ποσό πιο χάλια μπορεί να τι κάνω από τις παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Γιώργο. Όσον αφορά την τελευταία πρόταση στο σχόλιό σου νομίζω ότι δυσκολότερο είναι να κάτσεις να δεις μια τέτοια ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά να δημιουργήσεις μία μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "O kouklos tou satana" opou o satanas ta ftaixnei me ena kouklo. argotera o kouklos ton parataei gia enan dikigoro kai o satanas ta pairnei kai ginete tis kolasews. auta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xαχαχαχαχα!
    Λοιπόν:
    "Εφιάλτης στο (δια)δρομο με τα ράντζα"
    Άσχημες νοσοκόμες με πάπιες, κλύσματα και τεράστιες ενέσεις κυνηγούν και εξοντώνουν με διάφορους, σατανικούς τρόπους και χειρουργικά εργαλεία μια ομάδα πόλο (τέλεια κορμιά), που κυκλοφορούν ημίγυμνοι, με τη ρόμπα του ασθενούς και χωρίς εσώρουχο!!!:Ρ
    (ΛΟΛ! Και οφθαλμόλουτρο!)

    σημείωση της σεναριογράφου:
    εννοείται ότι ο στόχος τους είναι πρώτα εκείνοι που χαριεντίζονται με τις όμορφες και σέξυ συναδέλφισσές τους! (ούτε αυτές γλυτώνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @lazinio Καλωσήρθες! Δηλαδή το συμπέρασμά μας είναι ότι ο σατανάς δεν αντέχει το κέρατο -). Μια χαρά σε βρίσκω, μόνο που πρέπει να έχει και τον Χριστόδουλο σε ρόλο-έκπληξη εξορκιστή του κούκλου (θα του λέει ανέκδοτα τόσο χάλια που ο διάολος θα τρέπεται σε φυγή)!

    @ενεσούλα Σε καλωσορίζω στην bloggo-γειτονιά μου! Καλά μιλάμε παραδέχομαι φαντασία, το σενάριό σου τα έχει όλα -) .
    Βία, σέξ (έστω απόπειρα σεξ μιας και δεν προλαβαίνει κανείς να το κάνει), διεστραμμένες νοσοκόμες και ένα περιβάλλον με μεγάλη ποικιλία φονικών όπλων!

    Ένα σάουντρακ της Έφης Θώδη λείπει(τι πιο τρομακτικό άλλωστε...) και χτυπάς τα Όσκαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mετά από συννενόηση με την Έφη και το ο.κ. της για τη συνεργασία μας, θέλω εδώ να αδράξω την ευκαιρία και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό, που με έπλασε έτσι όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συνεργάτες μου και στο μανάβη της γειτονιάς που μου πουλάει καλά καρότα, για να κατεβάζω ιδέες!
    Αυτό το ΟΣΚΑΡ ανήκει σε όλους μας!
    κλαπ, κλαπ, κλαπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν θα φέρνεις στη μνήμη σου κάποτε πως ξεκίνησες την πορεία σου προς τη δόξα, να θυμάσαι πως αυτό το σεμνό και ταπεινό blog φιλοξένησε πρώτο το μεγαλείο σου -)

    Βάλε με έστω σαν πιτσαδόρο στους τίτλους τέλους της ταινίας, κάτι ρε γαμώτο για να ζήσω τα περιβόητα "15 λεπτά της δημοσιότητας" που μου αντιστοιχούν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "(σ.σ. τι διάολο δεν έχουν τουαλέτες)"
    LOL

    "Oι 10 καταραμένοι "
    Δεκα μαθητές Λυκείου μετά τις Πανελλαδικές πάνε για κάμπινγκ.
    Ομως εκει που κατασκηνώνουν είχε γίνει κάποτε μια τελετή μαγείας και θυσίασαν μια νεαρή παρθένα στον σατανά.
    Τη νύχτα τους επισκέπτεται το φάντασμα της παρθένας και απαιτεί ξεπαρθένιασμα απο τον δυνατότερο απο αυτούς, αφου αν δεν ήταν παρθένα, δεν θα τη θυσίαζαν.
    Ετσι αρχίζει το μακελειό μέχρι να επιζήσει μόνο ένας !
    Πρωταγωνιστούν :
    Τζονάκος Ντε Νίρο, Πικος Απικος, Σπιτονιάουρος, Καλλιτέχνης, Τσοπάνης, Πρεζακωμένος, Παράφωνος, Παδράζος, Πιτσιρίκος και Καλτσόβρακος. Στο ρόλο της παρθένας η Ενεσουλάρα η κουκλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως φάντασμα, είμαι εδώ μετά τις 2 και απαιτώ δικαίωση!

    Λοιπόν, ποιος επέζησε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω η ταινία της ενεσούλας μόλις απέκτησε ανταγωνιστή για το Όσκαρ χε,χε.

    @ενεσούλα Θα πρέπει να περιμένεις το τέλος της τριλογίας

    1)"10 καταραμένοι"
    2)"5 καταραμένοι, 4 μακαρίτες κι ένας βαριά τραυματίας που την μελώνει την φλογέρα"
    3) " 9 μακαρίτες,ένας που το παλεύει και μια ενεσούλα θα τον σώσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λέω να γίνει συμπαραγωγή απο την
    " Δε Καταραμένοι Φιλμς "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτω τα χέρια σας από το ΟΣΚΑΡ μου!
    Είναι δικό μου λέμε!
    Κι αν δεν το κερδίσω με εκείνη την ταινία, έχω ακόμα 2 στα σκαριά!

    Οι σχιζοφρενείς νοσοκόμες με τις σύριγγες και
    H αδερφή Παρασκευή και τα 13 κλύσματα

    Αμ, πως!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ενεσούλα Αφού βγάλαμε τα λεφτά μας από την πρώτη ταινία είπαμε να κάνουμε και τριλογία να χτυπήσουμε τον Πόλεμο των Άστρων σε κέρδη. Άντε γιατί πολύ αέρα έχει πάρει ο Τζόρτζ Λούκας, -)

    @tzonakos Ταιριαστό το όνομα που διάλεξες. Έτσι κι αλλιώς οι τσέπες μας θα είναι καταραμένες μετά από τέτοιο οικονομικό άνοιγμα, μιας και δεν θα σταυρώσουμε μία -). Είμαστε πολύ ποιοτικοί ρε γμτ, πως να χτυπήσουμε το Σάκη και την γυφτορόκ ζαβλακωμάρα του στο Alter Ego αναρωτιέμαι...lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμείς θα γυρίσουμε το ALTER FEVGO μετά, με φόνους, σέξ, δολοπλοκίες και τυχερά παιγνίδια ( μπιρίμπα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγόρια, νομίζω ότι οι τρεις μας μπορούμε να μεγαλουργήσουμε!
    Τρέμε Αλμοντοβάρ και Ταραντίνο
    "Μπλόγκερς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" είναι έτοιμοι να γεμίσουν τα "Reservoir posts"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. And the Oscar goes to...
    Η δική μου πρόταση για ταινία που θα συνδιάζει ίντριγκα, πορνό, περιπέτεια ,θρίλερ και όλα τα καλούδια είναιιιι:
    Ο κύκλος των χαμένων στρίνγκ
    Σενάριο εν συντομία: Στο γνωστό πανεπιστήμιο του Τotal Vibration Soliditaris στην Αμερική (ΠΑΝΤΑ), διοργανώνονται μυστικοί αγώνες με έπαθλο συλλεκτικά κομμάτια στρίνγκ του Dick & Cambana. Το τελικό έπαθλο είναι ένα τσίνγκινο στρίνγκ το οποίο όμως εκλάπει από μια ομάδα σαδομαζοχιστών! Θα βρεθεί άραγε το μοναδικό αυτό κομμάτι στρινγκ?
    Αυτό...κι άμα σας αρέσει :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @tzonakos,ενεσούλα
    ΟΚ! Πούλησα το αυτοκίνητο, υποθήκευσα το σπίτι, πούλησα το κορμί μου (δεν έπιασα και πολλά αλλά δεν βαριέσαι) και με τα λεφτά που μάζεψα αγόρασα τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ξεκινήσουμε την προσπάθεια στο χώρο του θεάματος! Έτσι παιδιά? παιδιά... (άκρα του τάφου σιωπή)...γμτ την κοπάνησαν...ΟΚ γραμμή για τον ΟΑΕΔ μπας και ανοίξει καμία θέση executive παρκαδόρου αλλιώς με βλέπω να κάνω το σκατ... μου παξιμάδι... για να ζήσω.

    @mofo -3- : Εμείς εδώ χρηματοδοτούμε ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ταινίες και όχι τσίγκινα βρακιά και μεταξωτές κορδέλες. Ορίστε μας...Αν το βρακί ήταν αλαβάστρινο (από που διάολο ήρθε αυτή η εξωτική λέξη τώρα...πρέπει να κόψω την πoλύ Coca Cola light μου φαίνεται...) πάντως, έτσι να έχει και την ποπ γκλαμουριά του το όλο θέαμα το συζητάμε...χε,χε,χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή