Τετάρτη 9 Μαΐου 2007

Δουλειά δεν έιχε ο διάολος και έτρωγε τα παιδιά του...


Σήμερα, απλά βαριέμαι. Ναι κυρίες και κύριοι ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος που ξεσκέπασε τη σκευωρία στη Φρουτοπία, το καμάρι των ελληνικών blogs, ο άντρας που όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι δίπλα του και όλοι οι άντρες θέλουν να του μοιάσουν (σ.σ. τι πίνεις και δεν μας δίνεις...) βαριέται. Θα μου πεις τώρα αγαπημένε αναγνώστη "κι εμείς τι φταίμε?"... Το ερώτημα σου εύλογο οπότε προσπερνώ τις παπαρολογίες της εισαγωγής και περνάω στο παρασύνθημα. Κοσμοιστορικές αλλαγές συμβαίνουν στο "Έκτακτο Παράρτημα" ... η εξής μία ...

Επειδή το υποτυπώδες media player στο blog έπαιζε το ίδιο κομμάτι με το που έμπαινε κάποιος στο σάιτ (κάτι που θα ωθούσε και τους πιο σώφρονες ανάμεσά σας να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους όσον αφορά την ανάγνωση αυτού του έρημου blog) αποφάσισα μετά από έντονο προβληματισμό και διαλογισμό να προβώ στην εξής αλλαγή: Με το που μπαίνει κάποιος στο σάιτ η μουσική δεν θα ξεκινάει αυτόματα αλλά θα έχετε την επιλογή να αρχίσει να παίζει, εφόσον εσείς θέλετε, πατώντας το κουμπί play! Είναι φοβερό, είναι φανταστικό είναι τόσο τρελό που μπορεί και να δουλέψει (μα τι διάολο λέω...). Θα παραλάβω το Νόμπελ πρωτοτυπίας αμέσως μετά από αυτό το αρθράκι, το νιώθω.

Σας αφήνω με μια υπόσχεση, μία παρατήρηση και μία ερώτηση:

Η υπόσχεση είναι ότι η αρθρογραφία στο blog θα συνεχιστεί με κανονικούς ρυθμούς και πιο σώφρων κείμενα (το ελπίζω τουλάχιστον χε,χε,χε...) μέσα στις επόμενες μέρες.

Η παρατήρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι με βάση το counter του σάιτ κάποιοι διαβάζουν τα άρθρα αυτής της σελίδας αλλά παραείναι ντροπαλοί στο να αφήσουν κάποιο σχόλιο. Ελάτε ρε παιδιά δεν δαγκώνω, αντιθέτως σας παροτρύνω να με δαγκώσετε -λεκτικώς πάντα- αλύπητα. Με ένα απλό κλικ στο "comments" είμαι στο έλεος σας ...

Η ερώτηση είναι απλή και βασανιστική.... Πώς διάολο βάζεις διαλυτικά στα γράμματα όταν γράφεις το άρθρο σου μέσα στο blogger? Έχω δοκιμάσει τα πάντα (εγώ και ο εκάστοτε τύπος στη διαφήμιση του Ultrex...) αλλά τίποτα. Η μόνη λύση είναι να γράφεις τα κείμενα στο MS Word και μετά copy and paste?

Σας είπα βαριέμαι σήμερα...





2 σχόλια:

  1. Aγαπητέ Πίκο Απίκο, τα διαλυτικά μπαίνουν με τον εξής απλό τρόπο:

    shift + ;

    Τώρα αν θέλεις να βάλεις και διαλυτικά και τόνο (πχ θέλεις να γράψεις Μαΐου) πατάς alt gr + ;

    Ελπίζω να βοήθησα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από σήμερα και επισήμως η 11η Μαΐου ανακηρύσσεται σε ημέρα της Santa Danah της blog saviour για το ταπεινό τούτο blog. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή