Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Eξομολογήσεις ενός αθεράπευτου b-μουβά: Προσεχώς στις οθόνες σας...



Καιρό τώρα το σκεφτόμουν αλλά δεν το αποφάσιζα (σ.σ. βασικά το σκέφτηκα μόλις τώρα αλλά αυτό δεν είναι τόσο kinky ως εισαγωγή χα,χα,χα). Υπάρχει ένα είδος χιούμορ στη λόγια φαρέτρα μου (σ.σ. τι γράφω ρε ο πουστ... όχι δεν θα το πω) το οποίο απλά δε συνάδει με την ελληνική γλωσσα και το είδος χιούμορ που χρησιμοποιούμε κατά κανόνα στη χώρα μας. Λίγο η αγγλική επιρροή τόσων χρόνων στην Αγγλία, λίγο οι δευτεράτζες αμερικανιές που γουστάρω τρελά και με τις οποίες μεγάλωσα(b-movies, comics) έχουν δημιουργήσει, συν τω χρόνω, μια ιδιαίτερη αίσθηση του τι είναι "αστείο" στο μυαλό μου. Τα κείμενα μου στο αγγλόφωνο μπλογκ (σ.σ. διαφήμιση ενόψει... μουχαχαχα) αντικατοπτρίζουν πολύ περισσότερο αυτή την πτυχή της προσωπικότητάς μου οπότε για μια ιδέα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εκεί(Κάντε κλικ στην εικόνα για να πάτε στο ξένο μπλογκ):



Καλωσήρθατε...


Συνειδητοποίησα όμως, ότι στο πλαίσιο της αλλαγής της προσέγγισης μου στο μπλογκιγκ (σ.σ. πάντα με απαράβατη αρχή να μην γκρινιάζω και να μην μιζεριάζω) θα αποτελούσε μια πολύ ωραία πρόκληση για εμένα να μεταφέρω που και που αυτή την b-movie αισθητική των πραγμάτων και στο ελληνόφωνο κοινό των μυριάδων ανύπαρκτων αναγνωστών μου. Έτσι με μεγάλη μου χαρά και ακόμα μεγαλύτερη παλαβιά εγκαινιάζω τη στήλη : Εξομολογήσεις ενός αθεράπευτου b-μουβά, η οποία θα αναφέρεται όχι απαραίτητα σε ταινίες του είδους αλλά σε μια προσωπική προσέγγιση των πραγμάτων που έχουν μια b-movie αισθητική ή είναι εμπνευσμένα από αυτή. Αρκετά όμως με τις βαρύγδουπες εισαγωγές , προσεχώς έρχεται το πρώτο ποστ της σειράς... Αφήνω και ένα trailer/spoiler ( σ.σ. ω ναι το μπάτζετ μας είναι πολύ high διαθέτουμε και trailers τώρα χα,χα,χα) του προσεχούς ποστ ...



4 σχόλια:

  1. Αυτά είναι τα ωραία!! Και μόνο που έβαλες βιντεάκι από το Left 4 Dead με κέρδισες χεχεχε! Ανυπομονώ bro λέμεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου βρε Πίκο με τις υπερπαραγωγές σου..
    Με το που είδα το trailer θυμήθηκα αυτό που είχα πάθει πριν λίγα χρόνια. Έπαιζα τα Resident Evil και μόλις βγήκε η ταινία λέω δεν υπάρχει περίπτωση θα τη δω αφού παίζω τα παιχνίδια και δε τρομάζω (ναι, είμαι χeστης με τα θρίλερ).
    Έτσι, παίρνω pop corn κάθομαι στο σαλόνι και αρχίζω να τη βλέπω στις 9 το βράδυ. Έλα όμως που η εικόνα ήταν ευκρινέστατη και δεν υπήρχαν pixels όπως στο pc.
    Άντεξα μέχρι το σημείο που ενός κόβεται το κεφάλι σε πολλά κομμάτια και φυσικά το βράδυ δε κοιμήθηκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμ, ωραία σύντροφος και μπλόγγερ είμαι!
    Μόλις σήμερα διαβάσα το ποστ!
    Είχα ξεχάσει ότι το έγραψες!!!
    επιτέλους, παραδέχεσαι την πραγματική σου φύση.
    Δεν είναι αμαρτία να είσαι b-movas babe!
    Κανείς δεν είναι τέλειος.
    Σε συνήθισα...χαχαχα!
    Περιμένω και ποστ για ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @MOFO -3-

    Δες το ποστ να μου πεις αν ανταποκρίθηκε των προσδοκιών σου ζομπολάγνε bro:).

    @Anastasia

    Ξεκίνησα τιμημένος χέστης και εξακολουθώ να παραμένω και να εξελίσομαι στην ευγενή αυτή συνομωταξία απέναντι στον τρόμο. Παρόλαυτά, και βλέπω κατα καιρούς τέτοιες ταινίες κυρίως με ζομπάκια και παίζω σχετικά games:).

    Όπως βλέπεις δεν είσαι μόνη:).

    @Ενεσούλα

    Με συνήθισες ε; Πάει σε χάλασα κι εσένα χα,χα,χα!!! Το επόμενο ποστ μου είμαι σίγουρος ότι δικαιώνει την πίστη σου στην b-movadiki υπόστασή μου:).

    ΑπάντησηΔιαγραφή