Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Μην έχεις ενοχές, χαμογέλασε...:)


Μέσα στη γενικότερη κατακραυγή για τα γεγονότα των ημερών, υπάρχει κι ένας φαντάρος ο οποίος διανύει τις τελευταίες ημέρες της θητείας του, μέσα σε μια χρονιά φοβερών μεταπτώσεων στη ζωή και την ψυχολογία του. Και ξέρετε κάτι, πριν με πιάσει το μετα-φανταρικό μου άγχος για την επιστροφή στον πλανήτη "Ελλάδα 2008", θέλω απλά να ηρεμήσω, να περάσω ΟΚ (σ.σ. γιατί το ΟΚ είναι καλό και δεν χρειάζεται όλη την ώρα να γκρινιάζουμε για το άλλο το παραπάνω) και να γελάσω. Ας δούμε λοιπόν τους απλοϊκούς άκρως Πικοαπίκικους "στόχους" μου για αυτές τις γιορτές :

Στόχος 1 : Έχω γεμίσει παιχνίδια XBOX360, για αυτό καλέ μου Αη Βασίλη ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ άλλα!!! Ας μην ξεχνάμε το ένα κοστίζει γύρω στα 56 ευρώ -στην Ελλάδα 70 φεύγα- (σ.σ. σ'αγαπάω PLAY.COM, πολύ όμως χα,χα,χα) και επειδή τα DVD που τα περιέχουν δεν πάνε καλά με μαγιονέζα λέω να κρατήσω κανένα φράγκο και για φαγητό... Ο βλακώδης στόχος μου για αυτές τις γιορτές είναι να τερματίσω κάποια από αυτά για να έχω την ακόμη πιο βλακώδη ικανοποίηση ότι το έκανα! Εμπρός λοιπόν γενναία μου δάχτυλα, αρπάξτε το χειριστήριο της κονσόλας και πάμε να κατακτήσουμε το κάστρο της Virtual gaming ηδονής!!! Ναι, αλλά από που ξεκινάμε; Τι να διαλέξω ανάμεσα σε μυστηριώδεις τυχοδιώκτες των σταυροφοριών, διαγαλαξιακές όπερες επιστημονικής φαντασίας, ζομπομακελειά χωρίς έλεος, πρίγκηπες από την Περσία και αγώνες επιβίωσης κάτω από τη θάλασσα; Aυτά είναι διλήμματα αντάξια της αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι ενός Πίκου Απίκου...Πιάνω το χειριστήριο και δεν ξέρω τι να παίξω, πρόβλημα κι αυτό. ..Σαν να μην έφτανε η παρούσα κατάντια μου, βγαίνουν συνεχώς και καινούρια γαμάτα παιχνίδια τα οποία το πορτοφόλι μου με εκπλιπαρεί με αναφιλητά να μην διανοηθώ να αγοράσω . Βλέπετε, νιώθει τρελές μοναξιές χωρίς τα αγαπημένα του ευρουδάκια...

Ως και ο ποντικός παίζει... Αααα, όλα κι όλα θέλω κι εγώ λέμε:).

Στόχος 2 : Aφού εξάντλησα τον παλιμπαιδισμό μου με τον στόχο 1, ας περάσουμε στο στόχο 2. Ο στόχος 2 συνίσταται από την εποποιία της μάσας που με περιμένει, ΚΑΙ σε αυτές τις γιορτές, και το κατά πόσο μπορώ να συγκρατήσω τις λιχουδιάρικες ορμές μου. Εγώ φταίω ρε γμτ που ο μεταβολισμός μου είναι διαρκώς σε απεργία υπερ των δικαιωμάτων ενός υγιούς οργανισμού. Τον πουστ... δεν καίει τίποτα... Άσε που νομίζω τελευταία ότι οι άλλοι τρώνε γύρω μου και τις θερμίδες τις παίρνω εγώ!!! Είπαμε αλτρουιστής ο Απίκος ,αλλά όχι κι έτσι. Με τόσες προσωπικές γιορτές στον ορίζοντα, συν το ότι είναι γενικότερα μια περίοδος που τρώμε όλοι δεξιά κι αριστερά, άντε να συγκρατηθω ο λιχούδης ο μπλογκερ. Αχχχχ..., το χω δει το όνειρο λέμε, θα βάλω πόρτες αλά Σαλούν στο σπίτι, πρώτα θα μπαίνει η κοιλιά μου στο δωμάτιο θα συστήνεται και μετά θα μπαίνω εγώ ρε παιδί μου. Βλέπεις και κάτι άτομα που τρώνε σαν βόδια γύρω σου και δεν παίρνουν δράμι και αφηνιάζεις ακόμα περισσότερο με την όλη κατάσταση. Εγκράτεια Πϊκο παιδί μου, το μυστικό είναι η εγκράτεια... (σ.σ. Ποιος όμως την έχασε για να τη βρω εγώ ... γκρρρ...)


Σίγουρα δεν ήμουν ΕΓΩ αυτό το παιδάκι:). Yπήρξα από ανέκαθεν, πως να το πω, πιο φαγανός:).

Στόχος 3: OK θα παίξω μέχρι τελικής πτώσεως και θα τρώω όταν δεν παίζω το οποίο είναι πάντα ένα καλό σχέδιο, ένα πλάνο κομμένο και ραμμένο στο εγωκεντρικό σαρκίο μου... Πραγματικά ώρες ώρες τρομάζω από την ευρηματικότητα μου! Αλλά για μια στιγμή, έχω την αίσθηση ότι κάτι ξέχασα... Φτου!!! Έχω και κοπέλα με την οποία μάλιστα είμαι τρελά ερωτευμένος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσω και πολύ χρόνο μαζί της, να κάνουμε τα γούτσου γούτσου και τα φίκι φίκι μας, να πάμε τις βόλτες μας και, και, και... Ρε τι έπαθα ο άνθρωπος, πρέπει να είμαι σκεύος ηδονής, πιστός σύντροφος, καλύτερος φίλος και με μια πιστωτική κάρτα ανά χείρας έτοιμη για αποστολές "καταναλωτικής αυτοκτονίας". Αυτές δεν θα ναι γιορτές για το πορτοφόλι μου αλλά το Πέρλ Χάρμπορ των οικονομικών μου... Τουλάχιστον θα χορτάσω από αγάπη και το καλύτερο, ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ (σ.σ. αυτά είναι τα ωραία!!! Γιούπι!!!).

Α ρε ροζ πανδαισία τι μου κάνεις...Άτιμο πράγμα ο έρωτας βρε παιδί μου, πέφτεις με τα μούτρα και όποιον πάρει ο χάρος... Μωρό, δώσε κανένα φιλάκι τουλάχιστον να αντέξω τον λογαριασμό της πιστωτικής...:).


Φαντάζομαι όσοι από εσάς φτάσατε ως αυτό το σημείο του ποστ θα αναρωτιέστε σε κάποιο βαθμό που "κολλάει" ο τίτλος του ποστ. Ο τίτλος του ποστ κολλάει στο ότι έχω αποφασίσει αυτό το μπλογκ συνειδητά να διαφέρει από τον όποιο μέσο όρο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Να μπαίνουν αυτοί οι λίγοι αναγνώστες που μπαίνουν στο μπλογκ μου και να διαβάζουν κάτι που τους διασκεδάζει και κάνει το μυαλό τους να ξεφύγει από μια πραγματικότητα που διαρκώς δίνει στον πολίτη αφορμές για να απογοητεύεται. Δεν θέλω να αλλάξω τον κόσμο, αλλά σίγουρα θέλω να τον κάνω ένα λιγότερο κυνικό μέρος. Ναι ξέρω, ουτοπικός στόχος, δε βαριέσαι, ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν πάντα ο Δον Κιχώτης...

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!



7 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως είμαι fun!! Ενεσούλα μου πρέπει να περνάτε μεγάλες στιγμές μαζί!! Παίζει να είναι το ίδιο τρελός (με την καλή έννοια καλέ!) με τον τρελοτουρίστα μου!!!
    Φιλιά και στους δύο!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tιιιι;;;;;
    μετά από gaming και από το φαί;;;
    Τι κατάντια είναι αυτή ο-ε-ο;
    Αυτό θα πληρωθεί πολύ ακριβά, να ξέρεις!
    Έχε χάρη που δεν το χω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους ανάσταση…..!!!!!! παραμονές Χριστουγέννων άσχετο και για να μη με περάσετε για τελείως τρελή εξηγώ. Με το που τέλειωσα ένα ποστ που ανακοινώνω στη λαοθάλασσα που διαβάζει το μπλοκ μου,( σας επιτρέπω να γελάσετε αλλά διακριτικά ) ότι κουραστικά να διαβάζω και να ακούω για τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα και ότι θα κλείσω ιντερνετ και τηλεόραση, σκάει το απολαυστικό αυτό ποστ του γλυκύτατου πικου απίκου μας του αγαπημένου δηλαδή της υπεροχής ενεσουλας μας. Και για να μη μακρηγορώ το δικό μου ποστ μπήκε στα πρόχειρα γιατί πικο απίκο αν βρίσκεις λίγο χρόνο ,εννοείτε όχι από το παιχνίδι ούτε από το φαγητό αλλά από το χρόνο της ενεσουλας και μας γραφείς τόσο όμορφα ποστ δεν θέλω να τα χάνω!!!!!!!!!!!!!!
    (Να προσέχεις το κορίτσι μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To sxolio einai psiloasxeto... alla an den rotiso tha skaso :P
    File Piko allo metriti exeis kai allo i enesoula. Ti isxyei telika?

    P.S. Kalos politis. Eithe na petyxeis olous tous stoxous sou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Crazy tourists

    Όσον αφορά το θέμα της τρέλας προφανώς δεν έχεις διαβάσει το ξένο μπλογκ μου:). Eδώ που τα λέμε με την Ενεσούλα είμαι ερωτευμένος, η τρέλα πάει με τη "δουλειά":).


    @Ενεσούλα

    3η και φαρμακερή,άστα να πάνε μωρό... Ααααχχχ... πρέπει να αναβαθμίσω την κάρτα σε Golden λέμε:).

    @Palirroia

    Xαίρομαι που διασκέδασες λίγο. Το κορίτσι μας ότι δίνει παίρνει και αυτό είναι υπέροχο να σαι σίγουρη:)

    @Dimitris

    Ο δικός μου μετρητής ήταν μια εκτίμηση που άλλαξε στην πορεία αλλά δεν ασχολήθηκα να το αλλάξω. Στην ουσία ο μετρητής στο μπλογκ της Ενεσούλας είναι πιο ακριβής. Όπως και να έχει είμαι 302 λελέ!!! (όχι που θα γλιτώνατε από την φανταροκαφρίλα μου μουχαχαχαχα).

    Άντε να τελειώνω να μπω σε μια σειρά, γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμινγκ ...εεεε gaming, φαγητό, βόλτες και ρόζ πανδαισίες, αυτά ειναι !
    Τέλος και ο φανταρικός αιώνας, τέλεια, τι άλλο θες ;
    Καλη Χρονιά να εχεις και οι στοόχοι σου να πετύχουν σύντομα.

    Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν καταλαβα εχεις προμπλεμ με τον ποντικο που παιζει;


    Επεστρεψα αθλιοι θα μετανιωσετε...


    Χρονια πολλα και καλη χρονια παρεπιπτοντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή