Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Λίγο γέλιο περιμενοντας τη ρεβανς... (ω ναι, για τον ΠΑΟ λέω)!


Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα στο ποδόσφαιρο είναι η υπερβολή που το περιβάλλει, ειδικά στη χώρα μας. Ας πάρουμε για παράδειγμα την πρόσφατη ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη (σ.σ. τον οποίο υποστηρίζω με καμάρι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) η οποία ήταν βούτυρο στο ψωμί του οπαδικού και μη αθλητικού τύπου. Στη συνέχεια του ποστ θα καταγράψω κάποια από τα γεγονότα που σημάδεψαν τις επόμενες μέρες του αγώνα. Ή μάλλον θα "παραφράσω" και θα "διανθίσω" τις λιτές δηλώσεις των πρωταγωνιστών με αυτά που αν ειπώνονταν θα έπεφταν οι servers των αθλητικών portals από την πολλή επισκεψιμότητα:

- Ο ποδοσφαιριστής Γαβρίλος Σισέ που έχασε στο συγκεκριμένο ματς πέναλτι και μια καλή ευκαιρία(σ.σ. ω ναι, μόλις τον έδωσα στεγνά χα,χα,χα) δήλωσε με πόνο καρδιάς: "Συγνώμη που με πληρώνετε με 2,5 εκ ευρώ το χρόνο και εγώ έχασα για αντάλλαγμα 2,5 ευκαιριες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις τύψεις. Το βράδυ έφαγα ένα ταψί μουσακά για να ηρεμήσω και ήρθα στα ίσα μου. Δίνω όρκο νίκης για τον επαναληπτικό αγώνα και μάλιστα ξύρισα και τη μοϊκάνα μου για να αποκτήσω αεροδυναμικό σχήμα και να είμαι γρήγορος σαν κονκόρντ στο ματς (σ.σ. κάποιος να του πει ότι η εν λόγω εταιρεία δεν υπάρχει πια για να μην φάει κι αυτός τα μούτρα του αναλόγως).


Ρε τι κάνει ένα ταψί μουσακά και μια μοϊκάνα λιγότερη... Welcome Cissernator!!!

- Ο προπονητής Τεν Κάτε δήλωσε: " Φταίνε οι παίχτες είναι φανερό. Δεν αντέχω άλλο πια. Τους συμπεριφέρομαι με τον καλύτερο τρόπο... Τους βάζω να παίξουν με ένα σύστημα που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ στην προπόνηση στο πρώτο επίσημο ματς, έτσι για έκπληξη βρε παιδί μου!!! Τον Λουκά(σ.σ. ενας είναι ο Λουκάς) τον πιστεύω πάρα πολύ! Τόσο που σκέφτομαι να τον παντρέψω με την κόρη μου για να μην χάσουμε το κελεπούρι και να μείνει για πάντα στην οικογένεια (και του ΠΑΟ;). Και ποιο είναι το ευχαριστώ αχάριστοι Έλληνες... που είμαι 100 χρόνια μπροστά και βάζω τους παίχτες σε θέσεις που δεν έχουν παίξει ποτέ για να μπερδέψω τον αντίπαλο. ΟΚ, τρακάρουν μεταξύ τους οι δικοί μας σαν συγκρουόμενα στο Allou Fan Park αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, θα στρώσει η ομάδα ακόμα κι αν χρειαστεί να πέσει Β'εθνική πρώτα. Και τότε θα δούμε ποιος θα γελάει...".

Ο προπονητής μας πάντα ξέρει να ανεβάζει το ηθικό των παιχτών με ... γκουχ ,γκουχ... "κομψό τρόπο":).

-Ο μάνατζερ της ομάδας Κ. Αντωνίου δήλωσε μετά την ήττα: "Τίποτα που δεν μπορεί να φτιάξει με 20 εκ ευρώ μεταγραφές ακόμα... Τώρα ας ηρεμήσουμε, ας πάμε να κλειστούμε στο προπονητήριο της Παιανίας με λίγο νεράκι και ξηρά τροφή και να περνάει ο πρόεδρος να μας ρίχνει κανα μαστιγωματάκι που και που, μπας και εξιλεωθούμε...".

- Ο Πρόεδρος Πατέρας είπε: " Aς έρθουμε όλοι προ των ευθυνών μας. Εγώ πρώτος θα πάρω το κότερο να κάνω μια βόλτα και να δώσω το καλό παράδειγμα στους παίχτες. Περιμένω αποτελέσματα αλλιώς θα πέσουν κατάρτια.... εννοώ κεφάλια! Κανείς δεν είναι ασφαλής όπως αποδεικνύει και η απώλεια της μοϊκάνας του Γαβρίλου! Εμπρος να πάρουμε τη Σπάρτα (Πράγας)!!!".

Δεν ξέρω ποιος είναι ο παίχτης αλλά φαίνεται καλό παλικάρι. Ας τον πάρουμε κι αυτόν να αναγεννηθεί η ομάδα...έλεος με τις υπερβολές πια:).

-Οι οπαδοί του ΠΑΟ δήλωσαν: "Όλοι είναι άχρηστοι... Να φύγουν όλοι με πρώτο τον προπονητή και να πάρουμε άλλους 25 παίχτες και μετά πάμε για διηπειρωτικό... Παύλο θεέ πάρε την ΠΑE, που σαι ρε Βαζέχα να μας σώσεις..."

- Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δήλωσαν: O Σισέ δεν ξέρει μπάλα και δεν θα γίνει ποτέ Μήτρογλου... Μακάρι να μείνει ο Τεν Κάτε για να είστε πάλι δεύτεροι. Είδατε εμάς ,νικήσαμε το "μεγαθήριο" της Ευρώπης Σλόβαν (σ.σ. σείστηκε το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τέτοια νίκη...).

Είπαμε στον επαναληπτικό περιμένει τον αντίπαλο μας "άγριο σεξ" (σ.σ. τώρα που κοψε και ο Σισέ τη μοϊκάνα ανέβηκε η λίμπιντο ρε παιδί μου) αλλά αυτό παραπάει...


Και κάπως έτσι μέσα στην παράνοια του οπαδικού τύπου με τον κάθε οπαδό να λέει το μακρύ του και το κοντό του θα προχωρήσει η εβδομάδα μέχρι τον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Τρίτης. Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι να νικάνε όλες οι ελληνικές ομάδες έξω ,γιατί αλλιώς η βαθμολογία μας σαν χώρα θα είναι χειρότερη από τις βάσεις του τμήματος ΤΕΙ ζωϊκής παραγωγής, μια μοίρα που δεν τη θέλει ούτε θεός, ούτε βάζελος...

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας την άλλη εβδομάδα!

Υ.Γ.: Έλα τώρα να μην τα παίρνουμε όλα και πολύ σοβαρά, είπαμε το ποδόσφαιρο είναι από τα ωραιότερα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή, αλλά ως εκεί. Πάω να παίξω PRO τώρα να στανιάρω χα,χα,χα!!!

3 σχόλια:

  1. Ναι, καλά!
    Περιμένεις και σχόλιο με τέτοιο ποστ:Ρ
    Δε φτάνει που είδα τον αγώνα μαζί σου (κι ας έπαιζα με το κινητό) και που ανέχομαι το "pro 'till you drop"???
    Και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενεσούλα, χαρά στα κουράγια σου!

    Χειμώνα, μπορεί να κάτσω να δω ποδόσφαιρο και να το χαρώ, αλλά καλοκαιριάτικο, μόνο το παγκόσμιο υγρού στίβου και αυτό με δυσκολία!

    Πίκο απίκο, ωραίος όπως πάντα!
    Πολύ μου είχε λείψει η επικριτική σου ματιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαχαχα πωπω να πέσουμε σαν τις βάσεις των ΤΕΙ ζωικής παραγωγής !
    Δεν πρέπει να συμβεί αυτό !
    Πάντως νικήσαμε στη ρεβάνς και θα πρέπει να γράψεις και ενα για τα μας με την Ατλέτικ ω !
    Παναθηναϊκάραααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή